Tärna och koka morot och rödbeta i saltat vatten i 5 minuter.
Skär lök i relativt stora bitar, finhacka vitlök och chili.
Fräs upp alla grönsaker utom paprika i 10 minuter.
Lägg i röd paprika på slutet och låt gå med i tre minuter.
Ringla på en msk honung och et press från citronen.
Salta eller soya och var försiktig med pepparn, du har redan chili.
Skär svampen i ganska stora bitar och stek hastigt, bara salt och peppar till.
Gnid in köttet med citron, grovt salt och grovmalen svartpeppar, i den ordningen.
Ta fram en gryta (helst i gjutjärn) slå i lite olivolja och bryn på stark värme runt om.
Dra ner värmen och slå på lite av buljongen som köttet får puttra i.
Slå successivt på mer vätska (inkl vinet) allt eftersom den kokar bort.
Efter 20 minuter är köttet klart, ta upp det och blanka av stekskyn med enstor matsked smör.
Skär upp köttet, lätt upp de röda grönsakerna och svampen, slå på lite sås.